Gamen - Sporten - Crea (12-16 jaar) Iedere vrijdag

 
 

Buurtsportcoach Nick: “Iedere vrijdag trappen wij het weekend af met Gamen, Sporten en Crea (G.S.C.) in Muiderberg. Jongeren (12-16 jaar) zijn dan van harte welkom in De Rijver om te komen gamen, te sporten en creatie bezig te zijn en te chillen. Ook staat er vaak iets te eten op het programma zoals zelfgemaakte pizza's of pannenkoeken. Mooie ingrediënten voor een gezellige avond, toch?” 

Een van de vaste deelnemers in Muiderberg is enthousiast: “Ik vind het altijd heel gezellig om naar S.G.C. te gaan. Het is een leuke plek om samen met vrienden te voetballen en andere activiteiten te doen. Wat ik vooral fijn vind, is dat er binnen gespeeld kan worden en dat er zoveel verschillende activiteiten zijn waaruit ik kan kiezen.”

G.S.C. is niet alleen leuk voor deze jongere en zijn vrienden, maar ook voor andere jongeren uit de omgeving. De Buurtsportcoaches zorgen voor een veilige en gezellige omgeving waarin jongeren kunnen sporten, spelen en relaxen. Wil jouw kind (12 t/m 16 jaar) ook deel uitmaken van de G.S.C. community in De Rijver in Muiderberg? Iedereen is van harte welkom!

Area 0294 - Muiderberg
Iedere vrijdag van 17.00 - 18.30 uur
Zalencentrum De Rijver