Nationale Diabetes Challenge

Wandelen is een gratis medicijn!

 
 

Meer bewegen en een gezondere leefstijl aannemen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Nationale Diabetes Challenge 2022 in Gooise Meren! Net als vorig jaar organiseert Gooise Meren Beweegt deze challenge in Naarden en Bussum.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding in je eigen buurt. Wekelijks samen wandelen is goed voor je gezondheid en diabetes. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Iedereen is welkom; met óf zonder diabetes. 

Na een succesvolle Nationale Diabetes Challenge in 2021, zijn wij als Gooise Meren Beweegt dit jaar opnieuw organisator van deze fantastische wandelchallenge; schrijf je snel in en doe mee!

Wanneer gaan we wandelen?

Op 4 mei start de eerste wandeling. Uiteraard houden we rekening met jouw wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 en 5 kilometer. Afhankelijk van de groep kunnen deze afstanden afwijken. Er zal twee keer in de week een begeleide wandeling zijn;

- in Bussum op woensdagochtend (De Zandzee - 10.00 uur)
- in Naarden op donderdagmiddag (De Plataan - 13.15 uur)

Inschrijven

Hoe doe je mee? Ga naar het inschrijfformulier en meld je aan voor de Nationale Diabetes Challenge in Bussum en Naarden!We kijken ernaar uit met jou op pad te gaan.

Feestelijke afsluiting

Eind september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging!