Nationale Diabetes Challenge Gooise Meren 2024 Begin met wandelen!

Wil jij beginnen met wandelen? Doe dan mee met de Nationale Diabetes Challenge 2024.

 
 

Samen met een wandelgroep, begeleid door een professional, ga je 20 weken wandelen. Je hoeft niet sportief te zijn om mee te doen, je loopt op je eigen tempo en wandelt iedere week een stukje meer. Iedereen is welkom; met óf zonder diabetes. We wandelen deze editie maar liefst vier keer per week; in Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. 20 weken lang wandel je GRATIS onder begeleiding in je eigen buurt. Iedereen is welkom; met óf zonder diabetes. Wekelijks samen wandelen is goed voor je gezondheid en diabetes. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Na een succesvolle Nationale Diabetes Challenge in 2023, zijn wij als Gooise Meren Beweegt dit jaar opnieuw organisator van deze fantastische wandelchallenge; schrijf je snel in en doe mee!

Wanneer gaan we wandelen?
Op vrijdag 26 april (Muiderberg), maandag 13 mei (Muiden), dinsdag 14 mei (Naarden) en donderdag 16 mei (Bussum) starten de eerste wandelingen. Wil je meerdere wandelingen meelopen? Dát kan! Je mag zelf weten of je één, twee, drie of zelfs vier keer per week meeloopt. Je hoeft je dan niet aan te melden voor alle wandelingen; meld je altijd aan voor maar één groep.

Waar lopen we?

Wandelniveau
Uiteraard houden we rekening met jouw wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Ook zullen diverse zorgprofessionals meewandelen, zoals diëtisten, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en praktijkondersteuners. We kijken ernaar uit met jou op pad te gaan!

Informatiebijeenkomsten
Ben je nog niet overtuigd, heb je moeite met aanmelden of heb je behoefte aan meer informatie over deze challenge? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten! Wij voorzien je graag van meer informatie op één van onderstaande data:

  • Vrijdag 5 april van 16.00 tot 17.00 uur bij Green Fit in Naarden, IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden
  • Dinsdag 16 april van 13.00 tot 14.00 uur bij Sportcentrum de Zandzee in Bussum, Struikheiweg 14, 1406 TK Bussum
  • Donderdag 18 april van 14.00 tot 15.00 uur bij Sportcentrum de Zandzee in Bussum, Struikheiweg 14, 1406 TK Bussum

Feestelijke afsluiting
Eind september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging!

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Miek van Setten, Regisseur Gezonde Leefstijl Volwassenen & Senioren.