Projectleider Schoolvoetbal Gooise Meren (6 - 10 u/w)

 
 

Sportfondsen Gooise Meren
Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Gooise Meren Beweegt
Gooise Meren Beweegt (GMB) vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl. Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

De kernwaarden van Gooise Meren Beweegt zijn: Beweging, Verbinding, Plezier, Maatwerk, Gastvrijheid en Ondernemerschap. Het team van Gooise Meren Beweegt bestaat uit verenigingsondersteuners, buurtsportcoaches voor jeugd, volwassenen en senioren, een Jongeren Op Gezond Gewicht regisseur en ondersteunende functies. Het team heeft 13 medewerkers en meerdere stagiairs, totaal 10,4 fte.

Sportfondsen Gooise Meren, is per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste:
- Projectleider Schoolvoetbal Gooise Meren (6 - 10 u/w)
- Buurtsportcoach jongeren en senioren Gooise Meren (20 - 28 u/w)

Deze functies zijn te combineren

Je zorgt ervoor dat er meer jongeren van 12 - 18 jaar en senioren vanaf 65 jaar in de gemeente Gooise Meren blijven en gaan bewegen, een gezonde leefstijl hebben en anderen ontmoeten door middel van sport- en beweegactiviteiten. Je zorgt ervoor dat het Schoolvoetbal toernooi Gooise Meren 2022-2023 goed georganiseerd en uitgevoerd wordt.

Wat ga je doen?

 • Woonkern verkennen en ontwikkelingen volgen: o.a. bestaande sport- en beweegaanbod, voorzieningen, samenwerkende partners, communicatie kanalen.
 • Jongeren en senioren informeren en activeren tot deelname aan regulier of GMB sport- of beweegactiviteiten en een gezondere leefstijl. Hierbij hoort ook het maken en verspreiden van communicatie middelen in samenwerking met je collega van communicatie.
 • Bedenken, organiseren en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten in samenwerking met partners (wekelijkse les, vaardigheidscursus, evenement).
 • Opbouwen en behouden van samenwerkingen met partners, o.a. scholen, welzijn- en zorginstanties, sportverenigingen/aanbieders en beweegaanbieders, accommodatiebeheerders wijkcentra, etc.
 • Leiding geven aan de werkgroep Schoolvoetbal en samenwerken met externe projectpartners, waarvan de belangrijkste zijn: 6 basisscholen en 3 voetbalverenigingen. Aan het schoolvoetbal toernooi doen jaarlijks circa 4000 leerlingen mee van groep 3 t/m 8 van circa 30 verschillende basisscholen.
 • Begeleiden van stagiair(s).

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je hebt affiniteit met de doelgroep jongeren en/of senioren. Je bent vaardig in het organiseren en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten en evenementen. Je neemt initiatief, bent daadkrachtig en hebt een open, stimulerende houding. Je hebt inzicht in belangen van andere partijen en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt enige ervaring met het aansturen van een werkgroep. Het is een pre als je ervaring hebt met Esports, gaming en gamification en interesse hebt in urban sports.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een gezellig team in een leuk bedrijf.
 • Flexibele organisatie waar geen 9-tot-5-mentaliteit heerst.
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 6 Cao Zwembaden
 • 20 - 38 uren per week
 • Zwemmen in Sportcentrum de Zandzee
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren
Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Voldoe je aan het gewenste profiel, stuur dan je motivatie en CV vóór 15 augustus 2022 naar mevrouw l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “Buurtsportcoach jongeren en senioren Gooise Meren en/of in combinatie met Projectleider Schoolvoetbal Gooise Meren”. We kunnen niet wachten je te leren kennen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van onze selectieprocedure.