Vacatures HBO Stagiair Schoolvoetbal

 
 

Kom jij stagelopen bij een jong en dynamisch sportbedrijf (Sportfondsen Gooise Meren) in Gooise Meren? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 15 personen. De Projectleider van het Schoolvoetbal zal jou begeleiden en je gaat samenwerken met diversen partners (scholen, verenigingen, diensten).

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl. Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

Sportfondsen Gooise Meren is op zoek voor september 2023 t/m januari 2024 naar:
2 HBO stagiairs Schoolvoetbal 2023 - 2024 (16 - 32 uur)

Wat ga je doen?
Je gaat ervaring opdoen als projectmedewerker van het schoolvoetbal toernooi in Gooise Meren met de onderstaande werkzaamheden (3000 deelnemers):

  • Opzetten, uitwerken en bewaken van het projectplan Schoolvoetbal Gooise Meren 2024
  • Coördinatie en organisatie van Schoolvoetbal Gooise Meren 2024
  • Samenwerken en communiceren met externe partners. (bijv. scholen, verenigingen, e.a.)
  • Coördineren van de 7 wedstrijdrondes (woensdagmiddag), waaronder beheren van wedstrijdprogramma’s, verwerken van uitslagen en andere taken
  • Beheren van de online platform/website van schoolvoetbal
  • Initiëren, organiseren en voorbereiden van sociaal media berichten rondom schoolvoetbal

Sportfondsen Gooise Meren
Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze stage ben je een HBO- student ALO, Sportkunde, Sportmarketing of een andere sport/evenementen gerelateerde opleiding. Je hebt kennis van sport en bewegen en bent vaardig om te communiceren met externe samenwerkingspartners.

Ons aanbod
We bieden een stagevergoeding van €350 bruto per maand op fulltime basis. Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren
Stuur dan je motivatie en CV naar l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. 'HBO Stagiair Schoolvoetbal september 2023 – januari 2024 Gooise Meren'.
Voor informatie en vragen kunt je terecht bij: