STIP

Steun- en Informatiepunt

 
 

Heb jij vragen over (mentale) gezondheid, sport, bewegen, cultuur of welzijn? Het STIP - Steun- en Informatiepunt - helpt je graag op weg! 

Wat is STIP
Het STIP is een plek waar verschillende partijen met elkaar samenwerken om er voor de inwoner te zijn. Denk onder andere aan VERSA en MEE, maar ook aan de bibliotheek, de wooncoaches en Gooise Meren Beweegt. Deze partijen werken allemaal samen met onder andere de huisartsen, apothekers, diëtisten en fysiotherapeuten in jouw buurt.

Inwoners die vragen hebben over (mentale) gezondheid, sport, bewegen, cultuur of welzijn kunnen bij het STIP binnenlopen. Medewerkers van STIP staan klaar om te ondersteunen en advies te geven. Kan het niet binnen STIP dan weten zij waar mensen het beste heen kunnen om de hulp of ondersteuning te vinden die bij hen past. Via het STIP worden ook leuke en informatieve bijeenkomsten gegeven over bewegen en leefstijl.

Waar en wanneer is het STIP?
Het Steun- en Informatiepunt is wekelijks bereikbaar voor inwoners van Gooise Meren.
Dag: iedere donderdag
Tijd: 12.15 - 13.15 uur
Locatie: Wijkcentrum De Plataan, Majoor Kampstraat 3 in Naarden

Het STIP is ontstaan in samenwerking met de gemeente en andere zorg-, sport- en beweeg-, en gezondheidsorganisaties. Loop gerust eens langs!