Vacature HBO stagiair Buurtsportcoach Jeugd, Volwassenen en Senioren (24 – 36 uur)

 
 

Kom jij stagelopen bij een jong en dynamisch sportbedrijf (Sportfondsen Gooise Meren) in Gooise Meren? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 13 medewerkers en meerdere stagiairs. 

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl. Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

Sportfondsen Gooise Meren is per direct op zoek naar een:

HBO stagiair Buurtsportcoach Jeugd, Volwassenen en Senioren (24 – 36 uur)


Wat ga je doen?

  • Leren kennen van de doelgroepen: peuters, basisschoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren die een barrière ervaren om te bewegen of aansluiting zoeken in de maatschappij.
  • Ondersteuning bij het organiseren en uitvoeren van maatschappelijke evenementen en wekelijkse activiteiten voor jeugd, volwassenen en senioren; 
  • Nieuwe maatschappelijke activiteiten ontwikkelen voor het bevorderen van een gezondere leefstijl;
  • Zelfstandig organiseren van 1 of meerdere buurtsportcoachactiviteiten;
  • Het in kaart brengen van het sport-, beweeg en welzijnsaanbod in Gooise Meren.

Sportfondsen Gooise Meren
Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze stage ben je een HBO- student ALO, Sportkunde, Sportmarketing of een andere sport/evenementen gerelateerde opleiding. Je hebt kennis van sport en bewegen en bent vaardig om te communiceren met externe samenwerkingspartners.

Ons aanbod
We bieden een stagevergoeding van €350 bruto per maand op fulltime basis. Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren

Stuur dan je motivatie en CV naar l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “ HBO Stagiair Buurtsportcoach Jeugd, Volwassenen en Senioren (24 – 38 uur) Gooise Meren Beweegt ”.    Voor informatie en vragen kunt je terecht bij: