Sportmix+ Beweegdag voor 55+

 
 

Donderdag 22 februari organiseert Gooise Meren Beweegt de Sportmix+ in Sportcentrum De Zandzee in Bussum! Een geweldig leuke beweegdag voor 55+. 

Tijdens de Sportmix+ kunnen deelnemers zich laten onderdompelen in verschillende sporten verspreid over vier beweegrondes. Van hockey tot tai chi, van voetbal tot roeien; er is voor elk wat wils.

Bij de Sportmix+ draait het om het stimuleren van actieve deelname en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Ontdek nieuwe passies terwijl je deelneemt aan de beweegworkshops. Daarnaast staat het beweegloket voor je klaar, waar je deskundig advies kunt krijgen en al je vragen over beweging kunt stellen. Bovendien is de Sportmix+ inclusief een heerlijke lunch en dit alles voor slechts €10,- per persoon. Kom gezellig met een vriend of familielid om samen van deze dag te genieten, want samen sporten is altijd leuker!

SportMix+ Bussum
Datum:
donderdag 22 februari 2024
Locatie:
Sportcentrum De Zandzee, Bussum
Tijd:
inloop vanaf 10.00 uur. Het programma start om 10.30 uur en eindigt om 13.00 uur met een gezamenlijke lunch.
Kosten:
€10,- (lunch inbegrepen)
Inschrijven: meld je aan door het online formulier Sportmix+ in te vullen

Bring a friend actie!
Speciaal voor alle vaste deelnemers van Gooise Meren Beweegt organiseren wij de 'Bring a friend actie'! Kom jij naar de Sportmix+ en neem je iemand mee?  Dan krijg je van ons drie sportlessen gratis! De persoon die je meeneemt dient zich overigens ook aan te melden via het online aanmeldformulier. Op de dag zelf kunnen jullie je samen melden bij de balie in Sportcentrum De Zandzee. 

Maak je klaar voor een geweldige dag vol beweging en gezelligheid!

De Sportmix+ wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalvereniging SDO, Fymensia, Hockeyclub Naarden, Roeivereniging Naarden en Squash en Wellness.

Meer weten? Neem dan contact op met: